ΜΠΑΣΚΕΤ

Φελντέιν για Κάτας: "Μιλήσαμε, είναι απλώς φήμη"

Φελντέιν για Κάτας: "Μιλήσαμε, είναι απλώς φήμη"
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Κάτας μόλις ενημερώθηκε για την είδηση περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, με τον Ισραηλινό τεχνικό να του λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πριν από μερικές ημέρες τα ισραηλινά ΜΜΕ... άναψαν φωτιές αναφέροντας ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ο Όντεντ Κάτας ο επόμενος προπονητής του. Σύμφωνα με τον Τζέιμς Φελντέιν πάντως, αυτό είναι απλώς μία φήμη.

Ο άλλοτε παίκτης των "πράσινων" - και νυν της Χάποελ Ιερουσαλήμ του Κάτας - παραχώρησε συνέντευξη στο ισραηλινό σάιτ "sport5.co.il" υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός τεχνικός τον διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Φελντέιν δήλωσε: " Μιλήσαμε με τον κόουτς όταν το είδα. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Είναι απλώς μία φήμη, τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμα". Στην συνέχεια πάντως ο Φελντέιν άφησε και ένα παραθυράκι: " Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Είναι μεγάλο καλοκαίρι. Θέλω να προοδεύσει (σ.σ ο Κάτας) και να προπονήσει σε αυτό το επίπεδο. Θα ήθελα πολύ να το κάνει αυτό αν και θα λυπόμουν. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην φύγει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ