EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπριάνα Στιούαρτ: Επαληθεύτηκαν οι φόβοι, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα

Μπριάνα Στιούαρτ: Επαληθεύτηκαν οι φόβοι, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα

Οι χειρότεροι φόβοι επαληθεύτηκαν, καθώς η καλύτερη παίκτρια του κόσμου, η Μπριάνα Στιούαρτ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Η Μπριάνα Στιουάρτ τραυματίστηκε στον τελικό της EuroLeague Γυναικών μεταξύ της Ντιναμό Κουρσκ και της Εκατέρινμπουργκ και όπως ανακοίνωσε η ομάδα της, το χειρότερο σενάριο δεν αποφεύχθηκε.

Η Μπριάνα Στιούαρτ, όπως ενημέρωσε η Ντιναμό Κουρσκ, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα απουσιάσει το πρωτάθλημα του WNBA του 2019 (24/5-8/9).

Η Μπριάνα Στιούαρτ τραυματίστηκε λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του τελικού της EuroLeage όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ έπειτα από μαρκάρισμα της Μπρίντνεϊ Γκρίνερ. H Μπριάνα Στιούαρτ καλείται να ανέβει έναν... Γολγοθά για να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά έχει ξεπεράσει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα στον δρόμο της προς την κορυφή.

Η FIBA μάλιστα μέσω του λογαριασμού της EuroLeague Γυναικών στο Twitter αναφέρθηκε στον τραυματισμό της "Στιούι" και της ευχήθηκε "γρήγορη ανάρρωση. Ανυπομονούμε να την δούμε πάλι εν δράσει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ