ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαθεοδώρου: "Κάποιοι αποφάσισαν για τον αγώνα και αυτοί δεν ήταν οι παίκτες"

Παπαθεοδώρου: "Κάποιοι αποφάσισαν για τον αγώνα και αυτοί δεν ήταν οι παίκτες"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ απέναντι στην Χολόν κι εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Χολόν και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ου Basketball Champions League σημείωσε την προσπάθεια των παικτών του κι εξέφρασε τα έντονα παράπονα της ομάδας του για τις αποφάσεις των διαιτητών Μπαλντίνι, Σούσλοφ και Ατάρν.

"Νομίζω ότι στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι βολές ήταν 17-0 υπέρ της Χολόν. Αυτό είναι απίθανο για αυτό το παιχνίδι, απίθανο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Δικέφάλου, ο οποίος νωρίτερα είχε πει:

"Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα, παίξαμε καλύτερα από την Χάποελ και αξίζαμε τη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κρατήσαμε μια πολύ καλή ομάδα στον τομέα της επίθεσης στους 72 πόντους, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι κύριοι σήμερα αποφάσισαν για το παιχνίδι και αυτοί δεν ήταν οι παίκτες. Θέλουμε σεβασμό, επειδή αξίζουμε σεβασμό. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα στον όμιλο μέχρι το τέλος. Φυσικά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παίξουμε πιο έξυπνα, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα".

Ο ΠΑΟΚ στου δρόμου τα μισά ήταν μπροστά με 8 πόντους (34-42), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να κρατήσει την υπέρ του διαφορά και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως "ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά. Πολλές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και φυσικά όταν σε ένα σκληρό παιχνίδι μια ομάδα έχει τις διπλάσιες βολές από την άλλη, τότε υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω ότι στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι βολές ήταν 17-0 υπέρ της Χολόν. Αυτό είναι απίθανο για αυτό το παιχνίδι, απίθανο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ