BASKETBALL CH. LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το σόου του Χάντερ και το κοντράστ συναισθημάτων

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το σόου του Χάντερ και το κοντράστ συναισθημάτων
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έμοιαζε με οδοστρωτήρα στον πρώτο "εμφύλιο" για τους "16" του Basketball Champions League και ο Βινς Χάντερ ήταν ένας από τους κύριους λόγους (VIDEOS).

Η... σταυροφορία της ΑΕΚ για την διατήρηση των σκήπτρων της άρχισε με ιδανικό τρόπο. Η Ενωση πέρασε εύκολα από την Θεσσαλονίκη, νίκησε χθες τον ΠΑΟΚ 84-75 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League . Και όσο κι αν διαφωνεί ο Λούκα Μπάνκι , μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο άνετα μετά την εμφάνιση του πρώτου αγώνα.

Παρότι η ΑΕΚ είδε μία διαφορά 24 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο να πέφτει μέχρι τους έξι λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν σε γενικές γραμμές η κυρίαρχη ομάδα στην PAOK Sports Arena. Ήταν πιο εύστοχη (52,3%), πήρε περισσότερα ριμπάουντ και παράλληλα είχε και μεγαλύτερη δημιουργία στην επίθεση, μετρώντας 20 ασίστ για 12 λάθη.

Φυσικά, ήταν και η ομάδα με τον Βινς Χάντερ στο ρόστερ της.

ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ δεν χρειάστηκε ούτε ένα ημίχρονο για να κάνει νταμπλ-νταμπλ, το τέταρτο φετινό στο BCL. Δεν χρειάστηκε, δε, να παίξει παραπάνω από 27 λεπτά για να έχει 20 πόντους με 10/13 δίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και +28 στον δείκτη αξιολόγησης της διοργάνωσης. Ήταν η 7η φορά φέτος -και 5η συνεχόμενη- που ο Χάντερ είχε μεγαλύτερο νούμερο στο index rating από τα λεπτά συμμετοχής του στο Basketball Champions League!

Ο Χάντερ ανέβασε ακόμα περισσότερο τους μέσους όρους του στους 18,8 πόντους και στα 8,1 ριμπάουντ, παίζοντας σταθερά από την αρχή της σεζόν σε επίπεδο MVP. Παράλληλα έδειξε ότι αυτός είναι ο παίκτης που λείπει και σίγουρα κάνει την διαφορά στον ελληνικό εμφύλιο.

Παρακολουθήστε τα highlights του Βινς Χάντερ και την παρακάμερα της αναμέτρησης:





Photo credits: Eurokinissi
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ