BASKETBALL CH. LEAGUE

Κορονοϊός: Η Σάσαρι κάνει πράξη την απειλή και δεν κατεβαίνει με την Μπούργος

Κορονοϊός: Η Σάσαρι κάνει πράξη την απειλή και δεν κατεβαίνει με την Μπούργος

Η Σάσαρι ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει με την Μπούργος για τους "16" του Basketball Champions League από την στιγμή που το παιχνίδι δεν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκριση άνευ αγώνα για την ισπανική ομάδα.

Η Σάσαρι έκανε πράξη την απειλή της, όπως την είχε εκφράσει επίσημα νωρίτερα μέσα στη μέρα. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου ότι δεν πρόκειται να παίξει στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπούργος, από την στιγμή που η FIBA ενημέρωσε πως δεν γίνεται δεκτό το αίτημά της για κεκλεισμένων των θυρών υπό το φόβο του κορονοϊού.

Παρότι η αποστολή βρισκόταν από το μεσημέρι στην Ισπανία και οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, αποφασίστηκε άπαντες να επιστρέψουν άμεσα στη βάση της ομάδας. " Η Ισπανία είναι αυτή την στιγμή στην κατάσταση που ήταν η Ιταλία πριν από ένα μήνα, κάτι που δεν έχουν αντιληφθεί όλοι" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα, για το θέμα.

Κατόπιν τούτου, η Μπούργος παίρνει το εισιτήριο για τους "8" του Basketball Champions League (σ.σ.: είχε κερδίσει επί ιταλικού εδάφους), ενώ μένει να φανεί αν η FIBA θα τιμωρήσει τη Σάσαρι για το γεγονός πως δεν θα παίξει.

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ