BASKETBALL CH. LEAGUE

Κορονοϊός: Η Σάσαρι απειλεί να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Μπούργος

Κορονοϊός: Η Σάσαρι απειλεί να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Μπούργος

Η Σάσαρι ενημέρωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να ταξιδέψει για το παιχνίδι με την Μπούργος, αν αυτό δεν διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απάντηση της ισπανικής ομάδας.

Το παιχνίδι της Σάσαρι με την Μπούργος για τους "16" του Basketball Champions League είναι στον "αέρα" ή τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει η στάση της ιταλικής ομάδας. Οι μπλε ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 9 Μαρτίου ότι -υπό τον φόβο του κορονοϊού- επιθυμούν να παίξουν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κεκλεισμένων των θυρών, ειδάλλως δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ισπανία για τον αγώνα.

Η απάντηση της Μπούργος ήταν άμεση κι εξίσου επίσημη, αναφέροντας πως " ξεκαθαρίζουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά, οπότε κι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 10 Μαρτίου παρουσία φιλάθλων. Από την άλλη, θα πρέπει όλοι να θυμούνται ότι η υπέρτατη ευθύνη για το αν ένας αγώνας θα γίνει με κόσμο ή χωρίς δεν ανήκει στις ίδιες τις ομάδες".

Για την ιστορία, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς η Μπούργος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σάσαρι, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Basketball Champions League.

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ