ΗΠΑ

Πήρε, έμμεσα, το μέρος του LeBron η σύζυγος του Trump!

FILE - In this  Friday, July 13, 2018 file photo, first lady Melania Trump takes a seat during a visit to The Royal Hospital Chelsea in central London. First lady Melania Trump stepped away from her husbands criticism of NBA star LeBron James to compliment his work on behalf of children and even offer to visit his school for at-risk children. It looks like LeBron James is working to do good things on behalf of our next generation and just as she always has, the First Lady encourages everyone to have an open dialogue about issues facing children today. Mrs. Trumps spokeswoman, Stephanie Grisham, said in a statement Saturday, Aug. 4, 2018. (AP Photo/Luca Bruno, Pool)
AP Photo/Luca Bruno, Pool AP PHOTO/LUCA BRUNO, POOL

Η Melania Trump τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης στην κόντρα του LeBron James με τον Donald Trump, παίρνοντας με έμμεσο τρόπο το μέρος του σταρ των Lakers αντί για αυτό του Πρόεδρου των ΗΠΑ και συζύγου της.

Το tweet του Donald Trump εναντίον του LeBron James έχει φέρει (ξανά) όλο το ΝΒΑ εναντίον του . Όπως φαίνεται πάντως υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος που διαφωνεί με τις τοποθετήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ: Η σύζυγός του, Melania Trump, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε φάνηκε να παίρνει το μέρος του James, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφτεί το σχολείο που έχτισε ο LeBron!

Συγκεκριμένα η υπεύθυνη τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

" Φαίνεται ότι ο LeBron James προσπαθεί να κάνει καλά πράγματα εκ μέρους της νέας γενιάς μας και, όπως πάντα, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους πάντες να έχουν έναν ανοιχτό διάλογο για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στις μέρες μας.

Όπως ξέρετε, η κυρία Trump έχει ταξιδέψει σε όλη την χώρα και τον κόσμο μιλώντας σε παιδιά για τον τρόπο που πρέπει να ζουν, την υγεία τους και την σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο Internet με δική της πρωτοβουλία. Η πλατφόρμα δράσεών της επικεντρώνεται στην επίσκεψει σε οργανισμούς, νοσοκομεία και σχολεία και θα ήταν ανοιχτή στην πιθανότητα να επισκεφτεί το "I Promise School στο Akron".

AP Photo/Luca Bruno, Pool

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ