NBA

Βγαλμένο από το Hollywood το promo του NBA 2K19

Βγαλμένο από το Hollywood το promo του NBA 2K19

Η 2K Sports παρουσίασε το promo για την συλλεκτική έκδοση του "NBA 2K19" με τον LeBron James στο εξώφυλλο. Και είναι επιβλητικό (VIDEO).

Την Παρασκευή (7/9) θα κυκλοφορήσει η συλλεκτική 20ή έκδοση του ΝΒΑ 2Κ με τον LeBron James στο εξώφυλλο και οι απανταχού λάτρεις των video games (και δη του ΝΒΑ) βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πόσο μάλλον μετά το επιβλητικό promo που σκαρφίστηκε η 2K Sports για να διαφημίσει το νέο παιχνίδι της, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην κλασική μορφή του στα καταστήματα στις 11 του μηνός.

Το trailer έχει τίτλο "Come for the crown" (ελάτε για το στέμμα) και πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο LeBron James. " Όλες οι δυναστείες φτάνουν στο τέλος τους. Αλλά το στέμμα είναι πολυπόθητο για όλους. Ξέρω ότι έρχεστε. Ακούω τα βήματά σας. Αισθάνομαι ότι πλησιάζετε πολύ κοντά. Ωστόσο, αυτός ο βασιλιάς δεν είναι τελειωμένος. Γι αυτό θα πρέπει να παλέψετε. Αυτό θα πρέπει να το κερδίσετε. Ξέρετε ήδη το όνομά μου. Πλέον είναι η ώρα να μάθει ο κόσμος και το δικό σας", λέει ο "Βασιλιάς".

Δείτε στο video που ακολουθεί το εντυπωσιακό trailer:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ