ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα για Κώστα Αντετοκούνμπο από Μήτρου-Λονγκ, αλλά και φοβερό κάρφωμα

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37) dunks the ball against the Beijing Ducks during the second half of an NBA exhibition basketball game Saturday, Sept. 29, 2018, in Dallas. (AP Photo/Cooper Neill)
AP Photo/Cooper Neill AP PHOTO/COOPER NEILL

Οι Τέξας Λέντζεντς του Κώστα Αντετοκούνμπο γνώρισαν την ήττα από τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Στα ρηχά ο Κώστας, ο οποίος όμως έκανε ένα όμορφο κάρφωμα!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και οι Τέξας Λέτζεντς υποτάχθηκαν στους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Η θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ επιβλήθηκε χάρη σε ένα τρομερό επιμέρους σκορ 60-40 στο δεύτερο ημίχρονο με 106-96 των Λέτζεντς (θυγατρική των Μάβερικς), ούσα ξεκάθαρα ανώτερη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 28 λεπτά και δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά, έχοντας 6 πόντους με 3/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη, αλλά και ένα όμορφο κάρφωμα:

Ο Μήτρου-Λονγκ απο την πλευρά του είχε καλή παρουσία, σταματώντας στους 18 πόντους με 7/11 δίποντα, 1/7 τρίποντα και 1/3 βολές.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τάιλερ Κάβανο με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Γουίλι Ριντ να ακολουθεί με 31 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Λέτζεντς, ο Ντάριλ Μέικον είχε 23 πόντους.

AP Photo/Cooper Neill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ