ΜΠΑΣΚΕΤ

Χειρουργήθηκε ο Ρόντο

Χειρουργήθηκε ο Ρόντο
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Ρατζόν Ρόντο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί χέρι, το οποίο έσπασε στον αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς, με την επιστροφή του να αναμένεται να αργήσει.

Ο Ρατζόν Ρόντο πέρασε, όπως αναμενόταν την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό καρπό. Ο χρόνος αποθεραπείας όπως ανακοίνωσαν οι Λέικερς ορίστηκε στις 4 με 5 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην δράση στα τέλη του 2018.

Ο Ροντο στάθηκε άτυχος στον αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς ( νίκη με 126-117 για τους "Λιμνάνθρωπους" ), αφού έσπασε το δεξί του χέρι . Με αυτόν εκτός δράσης, η θέση του μπακ απ του Λόνζο Μπολ μένει... κενή, αφού ο μόνος άλλος παίκτης στο ρόστερ των Λέικερς που έχει αγωνιστεί ως ποιντ γκαρντ είναι ο Άλεξ Καρούζο, ο οποίος έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με την ομάδα και λογικά θα δει τον ρόλο του να αναβαθμίζεται.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Λιουκ Γουόλτον να καλύψει με αλχημείες το κενό του Ρόντο, δίνοντας εκ περιτροπής την μπάλα στους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπράντον Ίνγραμ, Τζος Χαρτ και Λανς Στέφενσον για την οργάνωση του παιχνιδιού.

Την φετινή σεζόν ο Ρόντο έχει 8.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 25.3 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ