ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπασε το χέρι του ο Ρόντο, εκτός δράσης για αρκετό καιρό

Los Angeles Lakers guard Rajon Rondo (9) is defended by Dallas Mavericks guard J.J. Barea during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Oct. 31, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ρατζόν Ρόντο στάθηκε άτυχος στον αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς, αφού έσπασε το χέρι του και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Η νίκη των Λέικερς επί των Μπλέιζερς με 126-117 επισκιάστηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. Ο λόγος ήταν η είδηση του τραυματισμού του Ρατζόν Ρόντο, ο οποίος έσπασε το δεξί του χέρι και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Το γεγονός αποκάλυψε ο προπονητής των Λέικερς, Λιουκ Γουόλτον, ανακοινώνοντας ότι το διάστημα απουσίας του έμπειρου γκαρντ από την δράση υπολογίζεται στις 2-4 εβδομάδες. Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Γιουσούφ Νούρκιτς.

Την φετινή σεζόν ο Ρόντο έχει 8.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 25.3 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ