NBA

Χάρντεν: "Επιθετικά ήμουν σκ...α"

Houston Rockets guard James Harden takes a breather during the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Houston Rockets guard James Harden takes a breather during the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχθηκε μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Θάντερ ότι ήταν κατώτερος των προσδοκιών στην επίθεση, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί.

Οι Ρόκετς τα... είδαν όλα κόντρα στους Θάντερ, πριν πάρουν τη νίκη με 104-102 στο Game 7 και μαζί την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Μία πρόκριση που ήρθε χάρη και στην τάπα του Χάρντεν στον Ντορτ με το σκορ στο 103-102, σε μία κατά τα άλλα κάκιστη βραδιά για τον "Μούσια", ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά τον αγώνα.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο σταρ των Ρόκετς ήταν απόλυτα ειλικρινής για το πώς αισθανόταν για την εμφάνισή του. "Επιθετικά ήμουν σκ...α. Δε μπορούσα να βάλω σουτ και έκανα λάθη. Τα έκανα όλα λάθος, αλλά έμεινα πιστός στο παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου όμως μου έδωσαν αυτοπεποίθηση" δήλωσε χαρακτηριστικά, αφού τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους με 4/15 σουτ.

Μιλώντας για την κρίσιμη άμυνα στο τέλος αλλά και για τους Θάντερ, ο Χάρντεν τόνισε: "Ο Ντορτ έβαλε μεγάλα σουτ και ήθελα να τον σταματήσω. Οι Θάντερ αξίζουν εύσημα. Έπαιξαν σκληρά, πάλεψαν, μας έφεραν στα 7 παιχνίδια και μας πήγαν μέχρι το τέλος. Αλλά μείναμε στο πλάνο μας. Ο Πολ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Όπως και όλοι οι γκαρντ τους. Στο τέλος κάναμε καλή δουλειά και πήραμε τη νίκη".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ