NBA

Τζα Μοράντ: Χειρουργείο για το φαβορί για το Νο2 του ΝΒΑ Draft 2019

Τζα Μοράντ: Χειρουργείο για το φαβορί για το Νο2 του ΝΒΑ Draft 2019
AP Photo/Jessica Hill AP PHOTO/JESSICA HILL

Ο Τζα Μοράντ, που κατά πολλούς είναι το φαβορί να επιλεγεί στο Νο2 του ΝΒΑ Draft 2019, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξιό γόνατο.

Ο Τζα Μοράντ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Ο λόγος του χειρουργείου είναι ότι βρέθηκε ένα ξένο σώμα στο γόνατό του, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί, με το χειρουργείο να μην θεωρείται σημαντικό.

Ο Μοράντ θεωρείται από πολλούς ως το ακλόνητο φαβορί να επιλεγεί στο Νο2 του ΝΒΑ Draft 2019 από τους Γκρίζλις, οι οποίοι φιλοδοξούν να χτίσουν γύρω από αυτόν και τον Τζάρεν Τζάκσον τζούνιορ την ομάδα του μέλλοντος. Την φετινή σεζόν είχε 24/5 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο στην δεύτερη σεζόν του στο Μάρεϊ Στέιτ, καταφέρνοντας μέσα σε λίγο καιρό να εκτοξευτεί στις προβλέψεις του ΝΒΑ Draft 2019.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μοράντ είναι ο δεύτερος παίκτης της φετινής φουρνιάς παικτών που αναμένεται να επιλεγούν στην πρώτη 10αδα που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο πρώτος είναι ο Καμ Ρέντις, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση σε μύες του κορμού του .

Αυτό που έχει βέβαια ενδιαφέρον πλέον, είναι αν ο Μοράντ θα προλάβει να είναι έτοιμος για να πάρει μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας, το οποίο ξεκινάει στις 5 Ιουλίου. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πατήσει παρκέ στα πρώτα φιλικά της ομάδας του λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν και άρα δεν θα έχει προλάβει να μπει σταδιακά στους ρυθμούς του ΝΒΑ.

AP Photo/Jessica Hill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ