NBA

Χειρουργείο για υποψήφιο να επιλεγεί στην πρώτη 10αδα του ΝΒΑ Draft 2019

Χειρουργείο για υποψήφιο να επιλεγεί στην πρώτη 10αδα του ΝΒΑ Draft 2019
AP Photo/Sean Rayford AP PHOTO/SEAN RAYFORD

Ο Καμ Ρέντις, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι θα επιλεγεί στην πρώτη 10αδα του ΝΒΑ Draft 2019, θα υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Ο Καμ Ρέντις (19 χρονών, 2.03 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μόλις 2 εβδομάδες πριν το ΝΒΑ Draft 2019, σε μία κίνηση που ξένισε πολλούς.

Ο Ρέντις αποκάλυψε ότι όλη την σεζόν αγωνιζόταν με πρόβλημα σε μύες του κορμού του (μάλλον τους κοιλιακούς) και ο χρόνος αποθεραπείας του ορίστηκε στις 6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στο Summer League του Las Vegas, το οποίο ξεκινάει στις 5 Ιουλίου. Αυτό ωστόσο λογικά δεν θα επηρεάσει τις μετοχές του στο ΝΒΑ Draft, αφού το χειρουργείο του δεν θεωρείται σημαντικό.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος την φετινή σεζόν ήταν ο... τρίτος τροχός της αμάξης στο Ντιουκ πίσω από τους Ζάιον Γουίλιαμσον και Αρ Τζέι Μπάρετ ( που αναμένεται να καταλήξουν στο Νο1 και το Νο3 του ΝΒΑ Draft 2019 αντίστοιχα ), θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα επιλεγεί στην πρώτη δεκάδα, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να τον τοποθετούν στο Νο4 και τους Λέικερς και άλλες να τον φτάνουν μέχρι το Νο10 και τους Χοκς. Στη μοναχική του σεζόν στο κολέγιο είχε 13.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 39.4% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Sean Rayford

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ