NBA

Τρέλα στο Τορόντο: Κατασκήνωσαν για μία θέση στο Jurassic Park!

Τρέλα στο Τορόντο: Κατασκήνωσαν για μία θέση στο Jurassic Park!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Δύο φίλαθλοι των Ράπτορς κατασκήνωσαν από την Παρασκευή έξω από το Jurassic Park, περιμένοντας τον 5ο τελικό με τους Γουόριορς που διεξάγεται την Δευτέρα!

Οι Ράπτορς απέχουν μία νίκη από το πρώτο τους πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και η πορεία τους έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλον τον Καναδά. Δύο φίλαθλοι έφτασαν μάλιστα στο σημείο να κατασκηνώσουν για τρεις ημέρες έξω από το Jurassic Park, περιμένοντας τον πέμπτο αγώνα με τους Γουόριορς, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (10/6)!

Η 33χρονη Αντζι Τέιλορ και ο 31χρονος Τάιλερ Σίτον ταξίδεψαν από το Κέμπριτζ του Οντάριο στο Τορόντο για να βιώσουν την εμπειρία του Jurassic Park και -ενδεχομένως- να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με χιλιάδες Καναδούς στο Τορόντο. Πήγαν λοιπόν για να παρακολουθήσουν τον τέταρτο αγώνα και δεν έφυγαν ποτέ, αφού κατασκήνωσαν έξω από το Jurassic Park μέχρι να ανοίξουν οι πύλες για να μπουν πάλι μέσα!

ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στο μεταξύ, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι από την Scotiabank Arena, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου τα φθηνότερα εισιτήρια για το ανώτερο διάζωμα του σταδίου κόστιζαν 3.238 δολάρια, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα με τους Γουόριορς για την κανονική περίοδο είχαν τιμή 170 δολάρια. Με άλλα λόγια η τιμή τους πολλαπλασιάστηκε 19 φορές!

Όσο για τα πιο ακριβά εισιτήρια για το Game 5; Τα courtside seats πωλούνται έναντι 60.000 δολαρίων και στην Scotiabank Arena μπορείς να τα αγοράσεις μόνο ανά δύο. Δηλαδή, για να παρακολουθήσει κανείς τον πέμπτο τελικό στην ίδια σειρά με τον Ντρέικ και τους υπόλοιπους celebrities, θα πρέπει να καταβάλει 120.000 δολάρια.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ