NBA

Team USA: Προετοιμασία με 18 παίκτες και ονόματα-εκπλήξεις

Team USA: Προετοιμασία με 18 παίκτες και ονόματα-εκπλήξεις
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς τους 18 παίκτες που θα διεκδικήσουν μέσω training camp στο Λας Βέγκας θέση στην δωδεκάδα της Team USA για το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς τους 18 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Team USA, τους αθλητές που θα διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχει σίγουρα μαζί του στο Λας Βέγκας τους Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Έρικ Γκόρντον (Ρόκετς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), ενω σκέφτεται σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να καλέσει και τους Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Πολ Μίλσαπ (Νάγγετς).

Αυτή τη στιγμή έχουν διαρρεύσει 10-12 ονόματα, ανάμεσά τους όμως δεν υπάρχουν εκείνα των Στέφεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντέβιν Μπούκερ, Τζίμι Μπάτλερ, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Πολ Τζορτζ, Ντρέιμοντ Γκριν, Καϊρί Ίρβινγκ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Καγουάι Λέοναρντ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Κρις Πολ, Μάιλς Τέρνερ. Κάποιοι από αυτούς, όπως ο Μίντλετον για παράδειγμα, θα βρεθούν σίγουρα στο Λας Βέγκας, κάποιοι είναι δεδομένα εκτός συζήτησης (ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μια τέτοια περίπτωση) και δεν πρόκειται να μπουν σε αυτή.

Απέναντι σε αυτή την 18άδα θα δούμε και μια δεκάδα επίλεκτων αθλητών που θα λειτουργήσουν ως... ορεκτικό για την Team USA πριν από την έναρξη των φιλικών αγώνων, με τον Ζάιον Γουίλιαμσον, τον ταλαντούχο φόργουορντ που αναμένεται να βρεθεί στο νούμερο 1 του NBA Draft 2019 να έχει κληθεί για να βοηθήσει σε αυτόν τον ρόλο.

Υπενθυμίζουμε πως η Team USA θα βρεθεί, αν όλα κυλήσουν ομαλά, στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα διεξαχθεί στη Σενζέν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ