NBA

Στους Μπλέιζερς ο Χασάν Γουαϊτσάιντ

Στους Μπλέιζερς ο Χασάν Γουαϊτσάιντ
AP Photo/Brynn Anderson AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Στο Πόρτλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χασάν Γουαϊτσάιντ, με τους Μπλέιζερς να στέλνουν δύο παίκτες στους Μαϊάμι Χιτ για τον 30χρονο σέντερ.

Σε ένα κάπως... ανέλπιστο trade προχώρησαν τη Δευτέρα (1/7) οι Χιτ και οι Μπλέιζερς, με την ομάδα του Πόρτλαντ να αποκτά τον Χασάν Γουαϊτσάιντ και να στέλνει σε εκείνη του Μαϊάμι τον Μορίς Χάρκλες και τον Μέγερς Λέοναρντ.

Ο Γουαϊτσάιντ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με αποδοχές 27.093.010 δολαρίων, μέτρησε πέρυσι 12.3 πόντους από 58.1% στο δίποντο και 44.9% (!) στις βολές, είχε 11.3 ριμπάουντ και 1.9 μπλοκ ανά 23.3 λεπτά συμμετοχής σε 72 αγώνες με τη φανέλα των Χιτ.

Ο Μέγιερς Λέοναρντ έχει επίσης έναν χρόνο συμβόλαιο αντί 11.286.515 δολαρίων, το ίδιο και ο Μορίς Χάρκλες που θα πάρει 11.011.234 δολάρια μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Με αυτή την ανταλλαγή οι Χιτ άνοιξαν λίγο ακόμη χώρο στο σάλαρι καπ τους και βρίσκονται πλέον πιο κοντά στην απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ μέσω sign-and-trade με τους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα έχει τον ρόλο του βασικού σέντερ όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Γιουσούφ Νούρκιτς. Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στους Μπλέιζερς, σίγουρα όμως η συνύπαρξη των δύο συγκεκριμένων ψηλών μπορεί να αποδειχθεί ταραχώδης.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ