ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα ρηχά ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) stands on the court during an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Saturday, Oct. 20, 2018, in Dallas. (AP Photo/Richard W. Rodriguez)
AP Photo/Richard W. Rodriguez AP PHOTO/RICHARD W. RODRIGUEZ

Ο Λούκα Ντόντσιτς... προσγειώθηκε έπειτα από μία σειρά μαγικών εμφανίσεων, ωστόσο αυτό δεν στοίχισε στους Μάβερικς, που επιβλήθηκαν με 103-98 των Μπουλς στο Σικάγο.

Επειτα από τρεις σερί 20άρες ο Λούκα Ντόντσιτς... προσγειώθηκε στο Σικάγο κόντρα στους Μπουλς. Αυτό ωστόσο έμελλε να μην στοιχίσει στην ομάδα του, αφού οι Μάβερικς βρήκαν τελικά τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 103-98 και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 5-8, έναντι 4-10 των "Ταύρων".

Ο Ντόντσιτς είχε από την αρχή προβλήματα από την άμυνα των Μπουλς, ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με 11 πόντους με 1/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 3/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Χάρισον Μπαρνς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μαβς, με τον Τζέι Τζέι Μπαρέα να προσθέτει 13 πόντους και τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν 11 πόντους και 16 ριμπάουντ, σε μία βραδιά που όλοι οι βασικοί των Μαβς είχαν αρνητικό πρόσημο στον δείκτη "+/-" και όλοι οι αναπληρωματικοί της ομάδας θετικό!

Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 26 πόντους (αλλά με 8/23 σουτ) και ο Τζαμπάρι Πάρκερ 16 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ).

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στα ρηχά ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς

Στα ρηχά ο Ντόντσιτς, νίκη οι Μάβερικς

AP Photo/Richard W. Rodriguez





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ