ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκληροί οι Μπλέιζερς, κέρδισαν τους Σέλτικς

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard, left, dribbles past Boston Celtics center Aron Baynes during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό μπασκετικό ξύλο, οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν με 100-94 των Σέλτικς και παρέμειναν στην 2η θέση της Δύσης.

Οι Μπλέιζερς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Με όπλο την άμυνα, το Πόρτλαντ υπέταξε έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι με 100-94 τους Σέλτικς και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 10-3, παραμένοντας στην 2η θέση της Δύσης. Οι Σέλτικς από την πλευρά τους έχουν πλέον ρεκόρ 7-6, πέφτοντας στην 5η θέση της Δύσης.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 19 πόντους και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να προσθέτει 18 πόντους και 17 ριμπάουντ και τον Έρικ ΜακΚόλουμ 14 πόντους (αλλά με 6/15 σουτ). Καθοριστικός πάντως στο τέλος ήταν ο Αλ-Φαρούκ Αμίνου, ο οποίος είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά και δύο μεγάλα τρίποντα στο φινάλε που "κλείδωσαν" τη νίκη για το Πόρτλαντ.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέισον Τέιτουμ βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους και 5/9 τρίποντα, με τον Καϊρί Ίρβινγκ να προσθέτει 21 πόντους, αλλά με 9/24 σουτ. Σε μία βραδιά πάντως που ο Αλ Χόρφορντ έμεινε στους 10 πόντους με 4/14 σουτ και οι Γκόρντον Χέιγουροντ και Τζαμπάρι Μπράουν είχαν από 7 πόντους, η Βοστώνη ήταν δύσκολο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σκληροί οι Μπλέιζερς, κέρδισαν τους Σέλτικς
Σκληροί οι Μπλέιζερς, κέρδισαν τους Σέλτικς

AP Photo/Craig Mitchelldyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ