NBA

Σίξερς: Απολύθηκε ο Μπρετ Μπράουν

Philadelphia 76ers head coach Brett Brown, left, talks with forward Norvel Pelle (14) during a timeout in an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Philadelphia 76ers head coach Brett Brown, left, talks with forward Norvel Pelle (14) during a timeout in an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) AP

Αποχώρησε από τους Σίξερς μετά από επτά σεζόν ο Μπρετ Μπράουν, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για τις αποτυχημένες χρονιές της ομάδας και το "σκούπισμά" της από τους Μπόστον Σέλτικς.

Αυτό που όλοι κατάλαβαν από το βράδυ της Κυριακής (23/2), οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα (24/2). Ο Μπρετ Μπράουν απολύθηκε από τους Σίξερς, μετά από το "σκούπισμά" τους από τους Μπόστον Σέλτικς και ολοκλήρωσε τη θητεία του στην ομάδα της Φιλαδέλφεια μετά από επτά σεζόν.

Ο Μπράουν δεν βρήκε ποτέ τρόπο να ταιριάξει τους πενταδάτους αθλητές του (Σίμονς, Ρίτσαρντσον, Χάρις, Χόρφορντ, Εμπίντ), δεν τιθάσευσε το ταμπεραμέντο του βασικού του σέντερ, χρεώνεται πολλά για τις αποτυχημένες χρονιές των Σίξερς αλλά η λογική λέει πως δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μπράουν είναι ο Τάιρον Λου, με το όνομα του προπονητή του Πανεπιστημίου Βιλανόβα, Τζέι Ράιτ, να είναι επίσης ψηλά στη λίστα του GM Έλτον Μπραντ που παραμένει στη θέση του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ