NBA

Σίξερς: Τέλος εποχής και αναμονή για σαρωτικές αλλαγές

Philadelphia 76ers head coach Brett Brown, left, talks with forward Norvel Pelle (14) during a timeout in an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Philadelphia 76ers head coach Brett Brown, left, talks with forward Norvel Pelle (14) during a timeout in an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) AP

Μια απογοητευτική σεζόν ολοκληρώθηκε με σκούπα για τους Σίξερς, που θα αλλάξουν σύντομα προπονητή και θα προσπαθήσουν να φρεσκάρουν το ρόστερ τους μέσω ανταλλαγών.

Ο αποκλεισμός από τους Σέλτικς ήταν οδυνηρός. Οι Σίξερς ξεκίνησαν τη σεζόν 2019/20 με όνειρο να φτάσουν στην κορυφή του ΝΒΑ, στη διάρκεια της χρονιάς όμως έκαναν ελάχιστες πραγματικά καλές εμφανίσεις. Είχαν αγωνιστικά προβλήματα, δεν είχαν καλή χημεία, ζούσαν με πολλή γκρίνια στα αποδυτήρια και ο τραυματισμός του Μπεν Σίμονς λίγο πριν από την έναρξη των playoffs ήταν η μαχαιριά στην καρδιά.

Πλέον, αναμένονται ριζικές αλλαγές, με πρώτη αυτή στην άκρη του πάγκου. Ο Μπρετ Μπράουν αναμένεται να αποχαιρετήσει μετά από επτά σεζόν γεμάτες δυσκολίες, χωρίς να έχει ακουστεί έως τώρα κάποιο όνομα, κάποια περίπτωση προπονητή που θα θεωρηθεί φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Το χειρότερο για τους Σίξερς είναι ότι τέσσερις παίκτες τους (Μπεν Σίμονς, Τομπάιας Χάρις, Αλ Χόρφορντ, Τζοέλ Εμπίντ) θα πρέπει να πάρουν τη σεζόν 2020/21 ένα ποσό γύρω στα 120 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι δηλαδή φέτος το salary cap, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τουλάχιστον μία ανταλλαγή από τους συγκεκριμένους τέσσερις και για να φρεσκαριστεί το ρόστερ, αλλά και για να μειωθεί το μισθολόγιο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ