NBA

Σέλτικς: Ενοχλημένοι οι... πάντες στη Βοστώνη με τον Ίρβινγκ

Σέλτικς: Ενοχλημένοι οι... πάντες στη Βοστώνη με τον Ίρβινγκ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Δημοσίευμα του Ringer υποστηρίζει πως ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει μόνο έναν φίλο στη Βοστώνη, την ώρα που οι Σέλτικς βρίσκονται σε κάθετη πτώση και εκτός τετράδας στην Ανατολική Περιφέρεια.

Η φετινή σεζόν των Σέλτικς δεν είναι ακριβώς όπως την περίμεναν στη Βοστώνη. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς έχει ρεκόρ 38-26 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας τρία ματς πίσω από τους τέταρτους Σίξερς, έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς μετά τη διακοπή για το 2019 NBA All-Star Weekend, παίζει άσχημο μπάσκετ και η γκρίνια έχει σκορπίσει σε κάθε γωνιά του TD Garden. Μόνο που πλέον φαίνεται να έχει εντοπιστεί το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλο από τον σούπερσταρ της ομάδας, τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Όπως αναφέρεται σε κείμενο του Κέβιν Ο' Κόνορ στο Ringer " ο Ίρβινγκ δεν προσπαθεί στην άμυνα και δεν έχει συγκέντρωση στην επίθεση. Άνθρωποι της ομάδας μου έχουν πει πως η προσωπικότητά του έχει αλλάξει. Έχει απομακρυνθεί από όσους βρίσκονται γύρω του, ενώ κάποιοι λένε πως ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ο μοναδικός φίλος του στους Σέλτικς. Δύο πηγές μου εξήγησαν πως η συμπεριφορά του άλλαξε στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν εκείνος απάντησε πως το καλοκαίρι θα αποφασίσει για το καλό της οικογένειάς του, λέγοντας πως δεν χρωστά σε κανέναν".

Ο Ίρβινγκ είναι αρκετά επιθετικός, ακόμη και προσβλητικός απέναντι στους δημοσιογράφους μετά τους αγώνες των Σέλτικς το τελευταίο διάστημα, ενώ σε αυτούς τους έξι αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει 22.3 πόντους με 48% στα σουτ, 5 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και δύο λάθη ανά 35.6 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε πως στο τέλος της σεζόν ο 26χρονος πόιντ γκαρντ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει. Οι φήμες λένε πως οι Νικς είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη του επιλογή, ενώ στο ΝΒΑ υπάρχει η αίσθηση πως ούτε οι Σέλτικς "καίγονται" πια να τον κρατήσουν, ούτε ο ίδιος έχει ως προτεραιότητά του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστώνης.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ