NBA

Ράπτορς - Γουόριορς: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης, ένας στους τέσσερις Καναδούς είδε το Game 2!

Ράπτορς - Γουόριορς: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης, ένας στους τέσσερις Καναδούς είδε το Game 2!
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Το Game 2 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Ράπτορς και Γουόριορς δημιούργησε νέο ρεκόρ τηλεθέασης στον Καναδά, αφού το παιχνίδι είδε ένας στους τέσσερις Καναδούς!

Οι Ράπτορς δεν τα κατάφεραν στο Game 2 με τους Γουόριορς, γνωρίζοντας την ήττα με 104-109 από το Γκόλντεν Στέιτ , με την σειρά να βρίσκεται πλέον στο 1-1. Στο ίδιο παιχνίδι ωστόσο έσπασαν, ξανά, το ρεκόρ τηλεθέασης για αγώνα του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, υπολογίζεται ότι το Game 2 παρακολούθησαν περίπου 10.5 εκατομμύρια άνθρωποι στον Καναδά, κάτι που σημαίνει ότι κάτι παραπάνω από ένας στους τέσσερις Καναδούς (27% του πληθυσμού για την ακρίβεια) παρακολούθησε το παιχνίδι!

Με αυτό τον τρόπο έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης για αγώνα ΝΒΑ στην χώρα, το οποίο δημιουργήθηκε στο... Game 1, όταν το παιχνίδι παρακολούθησαν 7.4 εκατομμύρια Καναδοί , δηλαδή ένας στους πέντε κατοίκους της χώρας!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στις ΗΠΑ τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Τουναντίον, όπως έγινε γνωστό, το Game 2 παρακολούθησαν συνολικά 10.7 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ, όταν το περσινό αντίστοιχο Game 2 των τελικών - ανάμεσα σε Γουόριορς και Καβαλίερς - είχαν παρακολουθήσει συνολικά 18.5 εκατομμύρια.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ