NBA

Πίστονς: Φαβορί για την απόκτηση του Ρόουζ

Minnesota Timberwolves guard Derrick Rose during the second half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Saturday, Dec. 15, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Ralph Freso)
AP Photo/Ralph Freso AP PHOTO/RALPH FRESO

Όλα δείχνουν πως ο Ντέρικ Ρόουζ επιστρέφει στην Ανατολή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι τραυματισμοί δεν άφησαν ποτέ τον Ντέρικ Ρόουζ ήσυχο και ο MVP του 2011 δεν έκανε την καριέρα που άπαντες περίμεναν. Έδειξε, όμως, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ως παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, πως μπορεί ακόμα να προσφέρει. Κι οι Ντιτρόιτ Πίστονς είναι έτοιμοι να τον εμπιστευτούν.

Ο D-Rose μέτρησε φέτος 18 πόντους και 4.3 ασίστ σε περίπου 27 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι και εντός των επόμενων ωρών θα είναι κι επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN, το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην Ανατολή, καθώς θα συναντηθεί με τους Πίστονς, με τους οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ντέρικ Ρόουζ παρέλαβε το βραβείο για το "Highlight της χρονιάς" για την 50αρα που είχε σημειώσει στη νίκη των Γουλβς επί των Τζαζ στις 31 Οκτωβρίου.

(AP Photo/Ralph Freso)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ