ΜΠΑΣΚΕΤ

Έβαλε τα κλάματα ο Ρόουζ: "Εβαλα τον κ@λο μου κάτω και δούλεψα"

Έβαλε τα κλάματα ο Ρόουζ: "Εβαλα τον κ@λο μου κάτω και δούλεψα"

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Μινεσότα, με τον Ντέρικ Ρόουζ να ξεσπάει σε κλάματα μετά την 50αρα που σημείωσε κόντρα στους Τζαζ.

Ο Ντέρικ Ρόουζ τρέλανε όλο το ΝΒΑ με την 50αρα που σημείωσε κόντρα στους Τζαζ στη νίκη των Γουλβς με 128-125 . Στην συνέχεια φρόντισε να προκαλέσει ανατριχίλα σε όλους, βάζοντας τα κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Ρόουζ δεν άντεξε. Θυμήθηκε όλα όσα πέρασε αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς και ξέσπασε. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και το κοινό να τον αποθεώνει.

Λίγες στιγμές αργότερα, τα συναισθήματα τον κατέκλυσαν και πάλι. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μετά το φινάλε του αγώνα, ο MVP του 2011 δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Με σπασμένη φωνή ωστόσο μπόρεσε να κάνει δηλώσεις, προκαλώντας εκ νέου συγκίνηση

"Σημαίνει τα πάντα για εμένα αυτό που έγινε. Έβαλα τον κ...λο μου κάτω και δούλεψα. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό και τους φιλάθλους. Κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Κάνω το παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου είπαν να κάνω το παιχνίδι μου και αυτό έκανα. Θέλω να βοηθήσω τους νεότερους, να δώσω το παράδειγμα ως βετεράνος. Ποτέ δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ κατά την διάρκεια ενός αγώνα στους συμπαίκτες μου όσο στο σημερινό παιχνίδι".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Ρόουζ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ