ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήραν τη ρεβάνς στην Κίνα οι Μάβερικς του Κώστα Αντετοκούνμπο

Πήραν τη ρεβάνς στην Κίνα οι Μάβερικς του Κώστα Αντετοκούνμπο
AP PHOTO/KIN CHEUNG

Οι Μάβερικς υποχρέωσαν τους 76ερς στην πρώτη τους ήττα στην preseason με 115-112, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Σενζέν της Κίνας. Οκτώ λεπτά έπαιξε ο Κώστας Αντετοκούνμπο (VIDEOS).

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στην Σαγκάη (120-114) ήταν η σειρά των Μάβερικς να πάρουν τη νίκη επί των 76ερς στο δεύτερο φιλικό επί κινεζικού εδάφους που έδωσαν οι δύο ομάδες, αυτή τη φορά στην πόλη Σενζέν. Το Ντάλας επικράτησε της Φιλαντέλφια με 115-112, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να κάνει το κλέψιμο της βραδιάς 13'' πριν από τη λήξη, αφού στην εκπνοή ο Ντιμίτριους Τζάκσον αστόχησε στο τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Στα τελευταία οκτώ λεπτά της αναμέτρησης χρησιμοποιήθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που δεν πρόλαβε να κάνει ούτε σουτ και είχε απολογισμό 1 πόντο, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κόψιμο. Ο Λούκα Ντόντσιτς (15 πόντοι, 4/8 σουτ, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ) συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και μαζί με τον Τζέι Τζέι Μπαρέα (14 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των Μάβερικς. Οι Τζέιλεν Μπράνσον (11 πόντοι), Ντουάιτ Πάουελ (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ντένις Σμιθ (10 πόντοι) ήταν οι άλλοι τρεις παίκτες που έβαλαν διψήφιο αριθμό πόντων από πλευράς Ντάλας.

Το σόου του Εμπίντ και η αποθέωση στον Ντινγκ

Ο Τζοέλ Εμπίντ προσέφερε άφθονο θέαμα στο κοινό του Shenzhen Universiade Center, τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους, 11/22 σουτ, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον πρόσθεσε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Μπεν Σίμονς (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, αλλά και 7 λάθη), Τζέι Τζέι Ρέντικ (10 πόντοι, 6 ασίστ) για τους Σίξερς, οι οποίοι μετρούσαν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι σήμερα στην preseason.

Ο παίκτης που επιδοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλον από το κοινό του Σενζέν ήταν φυσικά ένα δικό του παιδί. Ο λόγος για τον Κινέζο σμολ φόργουορντ Γιανιουχάνγκ Ντινγκ, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην preseason, παίζοντας κι αυτός στα τελευταία οκτώ λεπτά του αγώνα, με το κοινό να αδημονεί για ένα καλάθι κάθε φορά που έπιανε την μπάλα. Τελικά δεν έβαλε κάποιο σουτ, αλλά αποθεώθηκε όταν ευστόχησε σε μία βολή 4 λεπτά πριν από τη λήξη.

Photo credits: AP Photo/Kin Cheung





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ