NBA

Πήραν τεράστιο ρίσκο με τον Πορζίνγκις οι Μάβερικς

Πήραν τεράστιο ρίσκο με τον Πορζίνγκις οι Μάβερικς

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να χάσουν οι Μάβερικς τον Κρίσταπς Πορζίνγκις το καλοκαίρι του 2020. Διαβάστε τι σκέφτεται ο Λετονός που μετακομίζει από την Νέα Υόρκη στο Ντάλας.

Η "βόμβα" έσκασε το βράδυ της Πέμπτης (31/1). Οι Νικς πρώτα συναντήθηκαν με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και στη συνέχεια τον έστειλαν μέσω ανταλλαγής στους Μάβερικς μαζί με τους Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, τον Κόρτνι Λι και τον Τρέι Μπερκ, για να πάρουν πίσω τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, τον Γουέσλι Μάθιους, τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν και ένα draft pick πρώτου γύρου.

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της μεγάλης ανταλλαγής των δύο ομάδων, ο δημοσιογράφος του Athletic Σαμς Καράνια έριξε ακόμα μία βόμβα, μικρότερη βέβαια, καθώς υποστήριξε πως ο Πορζίνγκις θα υπογράψει το καλοκαίρι την qualifying offer των Μάβερικς και δεν θα βγει στην αγορά υπό το καθεστώς του free agent που θα βόλευε την ομάδα του Ντάλας. Με αυτή την κίνηση, ο Λετονός εξασφαλίζει πως θα είναι unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2020, με αποτέλεσμα οι Μάβς να προβληματίζονται καθώς οι "μνηστήρες" θα φτάσουν τότε μάλλον σε διψήφιο νούμερο.

Αν ο Πορζίνγκις πάρει όντως την qualifying offer, τότε θα παίξει τη σεζόν 2019/20 για 4.5 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ