NBA

Οριστικό: Στους Μάβερικς ο Πορζίνγκις, τρεις παίκτες πήραν οι Νικς!

Οριστικό: Στους Μάβερικς ο Πορζίνγκις, τρεις παίκτες πήραν οι Νικς!
GETTY IMAGES

Παράνοια επικρατεί στο ΝΒΑ, καθώς οι Νικς έστειλαν τέσσερις παίκτες στους Μάβερικς, μεταξύ των οποίων και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Δείτε ποιοι μετακομίζουν από το Ντάλας στην Νέα Υόρκη.

Απίστευτα πράγματα στο ΝΒΑ... Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις με τους παράγοντες των Νικς , η ομάδα της Νέας Υόρκης έστειλε τον Λετονό φόργουορντ-σέντερ στους Μάβερικς για να πάρει πίσω τρεις παίκτες!

Ο Πορζίνγκις (που μπορεί να βγει στην αγορά το καλοκαίρι ως restricted free agent, γεγονός που σημαίνει πως οι Μάβς θα έχουν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτες πρόταση για να τον κρατήσουν) θα γίνει συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς, ενώ μαζί του θα ταξιδέψουν τόσο ο σούτινγκ γκαρντ Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, όσο και ο περιφερειακός Κόρτνι Λι με τον πόιντ γκαρντ Τρέι Μπερκ.

Το αντίστροφο δρομολόγιο, από το Ντάλας στην Νέα Υόρκη, θα κάνουν ο δευτεροετής πόιντ γκαρντ Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, ο πολύπειρος σούτινγκ γκαρντ Γουέσλι Μάθιους και ο σέντερ ΝτιΆντρε Τζόρνταν! Οι Νικς βρήκαν στο πρόσωπο του πρώτου τον βασικό τους άσο για τα επόμενα χρόνια, ενώ οι Μάβερικς θα συνεχίσουν χωρίς βασικό σέντερ, προφανώς με στόχο να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο τη σεζόν 2019/20.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ