NBA

Νέα βόμβα στο ΝΒΑ: Οι Νικς ετοιμάζουν trade για τον Πορζίνγκις!

BROOKLYN, NY - NOVEMBER 7: Kristaps Porzingis #6 of the New York Knicks reacts during the game against the Charlotte Hornets on November 7, 2017 at Madison Square Garden in New York City, New York. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images)
BROOKLYN, NY - NOVEMBER 7: Kristaps Porzingis #6 of the New York Knicks reacts during the game against the Charlotte Hornets on November 7, 2017 at Madison Square Garden in New York City, New York. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Τρομερά πράγματα στο ΝΒΑ, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να εχει συνάντηση με τους Νικς και να αφήνει τους παράγοντες της ομάδας της Νέας Υόρκης με την εντύπωση πως θέλει να αποχωρήσει με ανταλλαγή.

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο ΝΒΑ, είναι βγαλμένο από σενάριο ταινίας. Λίγες μέρες μετά την απαίτηση του Άντονι Ντέιβις να αποχωρήσει από τους Πέλικανς ( και την εξέλιξη που λέει πως οι Λέικερς κατέθεσαν πέντε προτάσεις για εκεινον ), λίγες μέρες μετά τη φήμη πως οι Νικς θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις συναντήθηκε με τους παράγοντες της ομάδας της Νέας Υόρκης για να τους αφήσει με την εντύπωση πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο οργανισμό!

Αφού εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατεύθυνση προς την οποία κινούνται οι Νικς, ο Πορζίνγκις εξήγησε πως θέλει να είναι εκείνος το πρόσωπο της ομάδας. Λίγη ώρα μετά την είδηση της συνάντησης, το ESPN επικοινωνησε με τους ανθρωπους του οργανισμού, οι οποίοι εξήγησαν πως θα ξεκινήσουν να εξετάζουν τα δεδομένα για να ανταλλάξουν (αν βρουν μια συμφέρουσα πρόταση) τον Λετονό ψηλό πριν εκπνεύσει το Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν, πάντως, ο Πορζίνγκις αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατο και η λογική λέει πως δεν θα παίξει στη φετινή σεζόν, ενώ το καλοκαίρι θα έχει το δικαίωμα να βγει στην αγορά ως restricted free agent. Τι σημαίνει αυτό; Πως είτε οι Νικς είτε η επόμενη ομάδα του, αν γίνει τελικά ανταλλαγή, θα έχουν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε πρόταση για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ