NBA

Πέλικανς: Αποφασισμένοι να ρίξουν "βόμβα μεγατόνων"

Washington Wizards guard Bradley Beal (3) in the second half of an NBA basketball game Sunday, March 31, 2019, in Denver. The Wizards won 95-90. (AP Photo/David Zalubowski)
Washington Wizards guard Bradley Beal (3) in the second half of an NBA basketball game Sunday, March 31, 2019, in Denver. The Wizards won 95-90. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Και Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπολ-Χαρτ-Ινγκραμ και σούπερσταρ στη θέση του σούτινγκ γκαρντ; Και όμως, οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς είναι αποφασισμένοι να σοκάρουν ξανά το ΝΒΑ.

Πριν από λίγες μέρες έδωσαν τον Άντονι Ντέιβις στους Λος Άντζελες Λέικερς για να πάρουν πίσω τον Λόνζο Μπολ, τον Μπράντον Ίνγκραμ, τον Τζος Χαρτ, το νούμερο 4 του NBA Draft 2019 και ακόμη δύο μελλοντικές επιλογές πρώτων γύρων. Οι Πέλικανς γέμισαν το ρόστερ τους με ταλέντο, θα επιλέξουν το βράδυ της 20ης Ιουνίου τον Ζάιον Γουίλιαμσον στο νούμερο 1, ωστόσο δεν σταματούν εκεί.

Είναι αποφασισμένοι να πατήσουν το γκάζι στο πάτωμα για να μπουν άμεσα στην ελίτ της Δυτικής Περιφέρειας. Γι' αυτό πιέζουν αφόρητα ώστε να ρίξουν την βόμβα μεγατόνων που θα σοκάρει ξανά τη Λίγκα. Ναι, θέλουν και αυτοί να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες και κυρίως τους σοβαρούς τραυματισμούς των Κέβιν Ντουράντ - Κλέι Τόμπσον .

Σύμφωνα με το NBC Sports, ο GM Ντέιβιντ Γκρίφιν και οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Ορλεάνης έχουν "στριμώξει" τους Γουίζαρντς, με στόχο να τους πείσουν/"αναγκάσουν" να τους παραχωρήσουν τον Μπράντλι Μπιλ! Αυτόν θέλουν οι Πελεκάνοι για να γίνουν ομάδα που θα διεκδικήσει μια καλή πορεία στα playoffs, αυτόν έχουν χαρακτηρίσει "εκλεκτό" και γι' αυτόν είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση πιθανότατα βάζοντας σε ένα πακέτο και την τέταρτη επιλογή στο NBA Draft 2019.

Στην έβδομη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας ο 26χρονος Μπιλ είχε 25.6 πόντους από 54.8% στο δίποντο, 35.1% στο τρίποντο και 80.8% στις βολές, μαζί με 5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 2.7 λάθη ανά 36.9 λεπτά συμμετοχής (πρώτος σε όλο το ΝΒΑ) σε 82 αγώνες της κανονικής περιόδου. Έκανε σπουδαία χρονιά την ώρα που ο Τζον Γουόλ βρισκόταν εκτός δράσης, κράτησε την ομάδα του όρθια σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο περιόδους αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 56 εκατομμύρια δολάρια.

Ακούστε το I Pod This Game με καλεσμένο τον Χρήστο Σαλούστρο, που μοιράστηκε ανέκδοτες και ανατριχιαστικές ιστορίες από τη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ