NBA

Πέλικανς: "Ανυπομονούμε να δούμε τον Ντέιβις να φορέσει ξανά την φανέλα μας"

New Orleans Pelicans' Anthony Davis, left, drives as Minnesota Timberwolves' Karl-Anthony Towns defends in the second half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 12, 2019, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Με ανακοίνωσή τους οι Πέλικανς γνωστοποίησαν ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τον Άντονι Ντέιβις από εδώ και πέρα, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να τον αφήσουν εκτός αγώνων μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Άντονι Ντέιβις ΔΕΝ παραχωρήθηκε τελικά με ανταλλαγή την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών και θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να δει αν θα αποχωρήσει από τους Πέλικανς. Στο μεταξύ, θα πρέπει σιγά-σιγά να ετοιμάζεται για να φορέσει ξανά την φανέλα της Νέας Ορλεάνης.

Ο All Star φόργουορντ/σέντερ είναι υγιής εδώ και μερικές ημέρες, με τους Πέλικανς να τον έχουν αφήσει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας για να αποφύγουν το σενάριο να τραυματιστεί και να μην μπορέσουν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Με τη προθεσμία των ανταλλαγών όμως να περνάει, στη Νέα Ορλεάνη αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αφήσουν ξανά τον Ντέιβις να πατήσει παρκέ.

Με αρκετά ΜΜΕ των ΗΠΑ να αναφέρουν ότι στη Νέα Ορλεάνη σκεφτόντουσαν να αφήσουν εκτός αγώνων τον Ντέιβις μέχρι το τέλος της σεζόν για να μην ρισκάρουν την πιθανότητα τραυματισμού που θα έριχνε τις μετοχές του ενόψει του καλοκαιριού, οι Πέλικανς εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι θα τον χρησιμοποιήσουν κανονικά από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε: " Μία σειρά από μεταβλητές οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Τελικά, ο Άντονι μας ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί και να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να κερδίσει παιχνίδια. Επιπροσθέτως, οι Πέλικανς θέλουν να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν την πολιτική του ΝΒΑ. Πιστεύουμε ότι ο Άντονι κρατάει ψηλά τις αρχές του ΝΒΑ και των φιλάθλων. Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Άντονι να φοράει την φανέλα των Πέλικανς σύντομα".

Την φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει 29.3 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 2.6 κοψίματα μέσο όρο σε 37 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ