NBA

Παρωδία: Οι Τζαζ έκαναν φάουλ σε παίκτες των Σανς για να μην βάλει 60 πόντους ο Μπούκερ!

Παρωδία: Οι Τζαζ έκαναν φάουλ σε παίκτες των Σανς για να μην βάλει 60 πόντους ο Μπούκερ!
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το φινάλε του αγώνα των Τζαζ με τους Σανς ήταν... ιδιαίτερο, αφού οι παίκτες της Γιούτα έκαναν φάουλ σε παίκτες του Φοίνιξ προκειμένου να μην σουτάρει ο Μπούκερ και φτάσει τους 60 πόντους!

Οι Τζαζ διέλυσαν με 125-92 τους Σανς , σε ένα παιχνίδι που ο Ντέβιν Μπούκερ τα... διέλυσε όλα για το Φοίνιξ, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 59 πόντους! Οι παίκτες της Γιούτα ωστόσο φρόντισαν να δείξουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν ήθελαν να χρεωθούν μία... 60αρα.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί και τον Μπούκερ να έχει επιστρέψει στο παρκέ προκειμένου να σπάσει το φράγμα των 60 πόντων, οι παίκτες των Τζαζ άρχισαν να κάνουν φάουλ στους συμπαίκτες του, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι ο σταρ του Φοίνιξ δεν θα έχει την ευκαιρία να σουτάρει!

Κάπως έτσι, το παιχνίδι έμοιαζε με παρωδία στο τέλος, αφού ο μεν Μπούκερ έψαχνε την ευκαιρία να σημειώσει 60 πόντους με την ομάδα του να είναι πίσω με πάνω από 25 πόντους διαφορά, οι δε Τζαζ θεώρησαν... τιμητικό να δεχθούν "μόνο" 59 πόντους αντί για 60!

Για την ιστορία, το ρεκόρ καριέρας του Μπούκερ στο ΝΒΑ είναι οι 70 πόντοι που είχε σημειώσει στις 24 Μαρτίου 2017, στην ήττα των Σανς με 120-130 από τους Σέλτικς.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε μία από τις φάσεις που οι παίκτες των Τζαζ κυνήγησαν τους παίκτες των Σανς για να τους κάνουν φάουλ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι η μπάλα δεν θα φτάσει στα χέρια του Μπούκερ:

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ