ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Γιάννης πήρε την ταυτότητα του Ντουράντ

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo during a break in the action against the Charlotte Hornets in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, Oct. 17, 2018. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν διασταυρώθηκε πολλές φορές με τον Κέβιν Ντουράντ στο παρκέ, όταν συνέβη όμως φρόντισε να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό (VIDEOS).

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ επέλεξε να ρίξει τον Κρις Μίντλετον πάνω στον Κέβιν Ντουράντ και αυτό μας εμπόδισε να δούμε πολλές μονομαχίες μεταξύ του Κέβιν Ντουράντ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Oracle Arena. Αυτό όμως δεν συνέβη ότι οι δύο σούπερ σταρ των ομάδων δεν τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρκέ. Συνέβη σε δύο φάσεις και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το... αφεντικό.

Ο "Greek Freak" αφενός έκανε το κόψιμο της βραδιάς σε προσπάθεια του Ντουράντ για λέι-απ και αφετέρου του έκλεψε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, τελειώνοντας μόνος του την φάση με καλάθι στο ανοιχτό γήπεδο.

Δείτε στα δύο videos που ακολουθούν, αρχικά το εμφατικό κόψιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Κέβιν Ντουράντ και εν συνεχεία το κλέψιμο (στο 1'45'' του δεύτερου video) στον σούπερ σταρ των Γουόριορς, μαζί με τις καλύτερες φάσεις των δύο παικτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ