NBA

Οι Χοκς μάρκαραν με 4 παίκτες τον Χάρντεν για να σταματήσουν το σερί του!

Οι Χοκς μάρκαραν με 4 παίκτες τον Χάρντεν για να σταματήσουν το σερί του!

Οι Χοκς ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν να διευρύνει το σερί των αγώνων του με +30 πόντους, στέλνοντας στην τελευταία επίθεση του Χιούστον τέσσερις παίκτες να τον μαρκάρουν!

Οι Ροκετς νίκησαν με 119-111 τους Χοκς έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι, ωστόσο η είδηση μετά τον αγώνα ήταν άλλη: Ο Τζέιμς Χάρντεν απέτυχε να σημειώσει περισσότερο από 30 πόντους για πρώτη φορά έπειτα από 32 σερί παιχνίδια! Και στην Ατλάντα φρόντισαν στο τέλος να μην τον αφήσουν να το κάνει.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί και τους Ρόκετς να έχουν την τελευταία επίθεση, ο Χάρντεν πήρε την μπάλα έχοντας σε εκείνο το σημείο 28 πόντους. Μόλις το είδαν όμως αυτό οι Χοκς έστειλαν πάνω του τέσσερις παίκτες (!) για να μην τον αφήσουν να σκοράρει!

Ο Χάρντεν κατάλαβε γρήγορα ότι δεν είχε νόημα να προσπαθήσει να σουτάρει, οπότε απλώς έκανε ντρίμπλες μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των Ρόκετς. Κάπως έτσι, ένα σερί 32 αγώνων με +30 πόντους - το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ μετά από αυτό των 65 αγώνων του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, έφτασε στο τέλος του.

Δείτε το τρομερό VIDEO με την τελευταία φάση του αγώνα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ