NBA

Οι Χιτ απέσυραν την φανέλα του Κρις Μπος

Οι Χιτ απέσυραν την φανέλα του Κρις Μπος
AP Photo/Joe Skipper AP PHOTO/JOE SKIPPER

Στιγμές χαράς για τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι στον αγώνα με τους Μάτζικ απέσυραν την φανέλα του Κρις Μπος έπειτα από μία συγκινητική τελετή

Ο Κρις Μπος έγινε στον αγώνα με τους Μάτζικ ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία των Χιτ που είδε την φανέλα του να αποσύρεται μετά τους Αλόνζο Μόρνινγκ, Ριμ Χάρνταγουεί και Σακίλ Ο'Νιλ.

Στο ημίχρονο του αγώνα των Χιτ με τους Μάτζικ ( νίκη των δεύτερων με 104-99 ) ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ βίωσε μία από τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής. Η ομάδα που αγάπησε, τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο: Με μία τελετή διάρκειας 20 λεπτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα βέβαια το ημίχρονο του αγώνα να διαρκέσει 35 λεπτά!

Ο Κρις Μπος, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από τα παρκέ το 2016 λόγω θρόμβων στο αίμα του, ήταν εμφανώς συγκινημένος, λέγοντας απευθυνόμενος στους φίλους των Χιτ: " Όταν ήμουν στα κάτω μου, όταν περνούσα όλα αυτά, εσείς με μάθατε πώς να συνέλθω. Σας ευχαριστώ".

Πρώην και νυν παίκτες των Χιτ έδωσαν το παρών για χάρη του Μπος, με τον Ντουέιν Γουέιντ να παίρνει πρώτος τον λόγο, αποκαλώντας τον άλλοτε συμπαίκτη του " έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών", αλλά και " έναν από τους καλύτερους videobomber όλων των εποχών"!

Ο ίδιος ο Μπος στον λόγο του έκανε αρκετά αστεία, λέγοντας κάποια στιγμή στον Γουέιντ πως " θα σε δω στο Σπίνγκφιλντ", εννοώντας προφανώς ότι κάποια στιγμή θα μπει στο Hall of Fame, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας στους φίλους των Χιτ: " Για μία ακόμη φορά θα ουρλιάξω σε εσάς και θέλω να μου ουρλιάξετε και εσείς για να έρθουν πίσω κάποιες αναμνήσεις". Ακολούθως άφησε το πόντιουμ και φώναξε "Come On!" στους φίλους του Μαϊάμι, ακριβώς όπως όταν ήταν παίκτης, με το κοινό των Χιτ να τον αποθεώνει. Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

Ο Μπος αγωνίστηκε στο Μαϊάμι από το 2010 έως το 2016, όντας το τρίτο μέλος της περίφημης "Big-3" των Χιτ μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Ντουέιν Γουέιντ. Στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα κλήθηκε σε 6 All Star Game και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα (2012, 2013), έχοντας 18 πόντους, 7.3 ριπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο.

Δείτε το VIDEO με ολόκληρη την τελετή:

AP Photo/Joe Skipper

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ