NBA

Οι Γκομπέρ - Καπέλα έγιναν... μακρινοί σουτέρ και πειράζουν ο ένας τον άλλον

Οι Γκομπέρ - Καπέλα έγιναν... μακρινοί σουτέρ και πειράζουν ο ένας τον άλλον
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο Κλιντ Καπέλα και ο Ρούντι Γκομπέρ κάνουν εξάσκηση στο μακρινό σουτ αυτό το καλοκαίρι και πειράζουν ο ένας τον άλλον για τα αποτελέσματα (VIDEOS).

Ο Κλιντ Καπέλα αποφάσισε να εξασκηθεί στο μακρινό του σουτ αυτό το καλοκαίρι και το πρώτο δείγμα δεν ήταν ιδιαίτερα θετικό. Ο Ελβετός σέντερ είχε 1/5 σουτ εκτός ρακέτας στην πρόσφατη ήττα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του από την Ισλανδία και ο Ρούντι Γκομπέρ βρήκε το καλύτερο πάτημα για να τον τρολάρει μέσω του Twitter, αναρτώντας το σχετικό video.

Ο Καπέλα δεν άργησε να απαντήσει πάντως. Ο σέντερ των Χιούστον Ρόκετς ανέβασε στον δικό του λογαριασμό τον Γκομπέρ να κάνει τρίποντα σε προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας και προκάλεσε τον αντίπαλό του στο ΝΒΑ να κάνει το εξής: " Ειδοποίησέ με όταν κάνεις δύο σουτ εκτός ρακέτας... Σε αγώνα Ρούντι".

Πληροφοριακά, ο μεν Καπέλα δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ πίσω από τα πέντε μέτρα σε ολόκληρη την περσινή χρονιά στο ΝΒΑ και έχει συνολικά 0/2 τρίποντα την τελευταία 5ετία. Ο δε Γκομπέρ είχε 1/10 σουτ εκτός ρακέτας την προηγούμενη σεζόν και δεν έχει επιχειρήσει ακόμα τρίποντο στα έξι χρόνια που παίζει στο ΝΒΑ.

Δείτε την ανταλλαγή μηνυμάτων των δύο NBAers:



Photo credits: AP Photo/David J. Phillip
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ