NBA

Ο Πόποβιτς τρολάρει Ντάνκαν: "Δεν έχει ιδέα από προπονητική..."

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έδειξε ξανά την αστεία πλευρά του, αφού δήλωσε ότι δεν ξέρει για ποιον λόγο προσέλαβε ως βοηθό του τον θρυλικό Τιμ Ντάνκαν, αφού δεν ξέρει τίποτα από προπονητική!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν σταματάει να κάνει πλάκα. Με αφορμή λοιπόν ότι οι Σπερς ανακοίνωσαν πριν από μερικές ημέρες ότι ο Τιμ Ντάνκαν θα είναι ένας από τους βοηθούς του Πόποβιτς την σεζόν 2019/20, ο έμπειρος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πλάκα.

Ο Πόποβιτς απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας των ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την κουβέντα να πηγαίνει κάποια στιγμή στον Ντάνκαν, με την απάντησή του να προκαλεί γέλιο σε όλους: " Ο Τιμ Ντάνκαν δεν έχει ιδέα από προπονητική. Δεν ξέρω καν γιατί τον προσέλαβα. Μου έκοβε επιταγές για 19 χρόνια, οπότε ήμουν υποχρεωμένος να του επιστρέψω την χάρη"!

Ο Πόποβιτς βέβαια δεν μιλάει έτσι για πρώτη φορά για τον Ντάνκαν, αφού στην ανακοίνωση της πρόσληψης του τοτέμ της ομάδας είχε δηλώσει πως " αφού για χρόνια ήμουν βοηθός του, αποφάσισε να ανταποδώσει την χάρη"!

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον Πόποβιτς να μιλάει για την πρόσληψη του Ντάνκαν και την ατάκα του ότι ο θρύλος των Σπερς δεν έχει ιδέα από προπονητική:

AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ