NBA

Ο Γουέστμπρουκ "έβαλε χέρι" στον πατέρα του παιδιού που τον έσπρωξε

Ο Γουέστμπρουκ "έβαλε χέρι" στον πατέρα του παιδιού που τον έσπρωξε
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένα μικρό παιδί στην πρώτη σειρά των καθισμάτων έσπρωξε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ κι ο σταρ της Θάντερ είχε στιχομυθία με τον πατέρα του. (VIDEO).

Ήταν πέρυσι, περίπου ίδια εποχή (2 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα), όταν ένας θεατής στο Pepsi Center βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας με προκλητικό τρόπο μπροστά στον Ράσελ Γουέστμπρουκ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης Νάγκετς - Θάντερ . Φέτος η περιφρούρηση ήταν καλύτερη στο Ντένβερ. Μόνο που δεν υπολόγιζαν ένα μικρό παιδί, το οποίο σε μία ανύποπτη στιγμή σηκώθηκε από την θέση του και "έσπρωξε" τον σούπερ σταρ της Θάντερ!

Ο Γουέστμπρουκ γύρισε αρχικά με άγριες διαθέσεις, καθώς δεν είχε καταλάβει ποιος τον είχε αγγίξει. Όταν κατάλαβε ότι ήταν ένα μικρό παιδί, ηρέμησε, κοντοστάθηκε για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια είχε μία στιχομυθία με τον πατέρα του, που καθόταν δίπλα του. Τι του είπε;

ΓΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ: ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ

"Με χτύπησε, οπότε είπα στον πατέρα του να είναι προσεκτικός, ότι δεν μπορεί ο γιος του να χτυπάει όποιον βρίσκει μπροστά του. Δεν τον γνωρίζω και δεν με γνωρίζει. Του είπα απλά να ελέγχει τα παιδιά του, είναι απλό. Είναι υπεύθυνος για αυτό το παιδί, ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι, να κάτσει εκεί πέρα και να περάσει καλά", τόνισε αρχικά ο Γουέστμπρουκ για το περιστατικό που έγινε viral.

"Υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα στο να μπορούν οι θεατές να αγγίζουν τους παίκτες και να μην γίνεται τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, οπότε είναι σημαντικό να καταλάβουν ότι τα παιδιά, οι πατεράδες και οι μανάδες πρέπει να σέβονται και ότι το να με αγγίζουν είναι εκτός ορίων".

Δείτε το περιστατικό με το παιδί, τις δηλώσεις του Γουέστμπρουκ και το περσινό συμβάν:





Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ