NBA

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανέβασε την πιο... βαλκανική φωτογραφία της "φούσκας"

Goran Dragic of the Miami Heat handles the ball during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series, Tuesday, Aug. 18, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Goran Dragic of the Miami Heat handles the ball during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series, Tuesday, Aug. 18, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανέβασε στα social media την πιο... βαλκανική φωτογραφία της "φούσκας" του ΝΒΑ, παρέα με πέντε ακόμη αστέρια του ΝΒΑ.

Η περιπέτεια των τελευταίων δύο ημερών στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε, με τους παίκτες να αποφασίζουν την επιστροφή στην δράση και τη συνέχιση των Playoffs. Το τελευταίο 24ωρο ήταν δραματικό, όχι όμως τέτοιο που θα έγραφε τον πρόωρο επίλογο στη φετινή σεζόν.

Δίχως πλέον το άγχος των διαβουλεύσεων και των συνεπειών που θα είχε μια ενδεχόμενη διακοπή στην post season, ο Γκόραν Ντράγκιτς ανέβασε στα social media την πιο... βαλκανική φωτογραφία της "φούσκας". Ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ γευμάτισε με ακόμη πέντε παίκτες που έχουν όλοι τους καταγωγή από τα Βαλκάνια, σε μία εξάδα - φωτιά.

Παρόντες φυσικά οι -συμπατριώτες του- Λούκα Ντόντσιτς και Βλάτκο Τσάντσερ, όπως επίσης ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς της Σερβίας και ο Νίκολα Βούτσεβιτς του Μαυροβουνίου. Δεδομένου άλλωστε πως οι Ντάλας Μάβερικς, οι Ντένβερ Νάγκετς και οι Ορλάντο Μάτζικ είναι με την πλάτη στον τοίχο, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ πιθανότατα δεν θα έχει τη δυνατότητα σε μερικές ημέρες να γευματίσει με όλους αυτούς.

Άδραξε την ευκαιρία, έφαγε με τους φίλους του και έγραψε "Βαλκάνια" ως λεζάντα στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ