ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Denver. Milwaukee won 121-114. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένας απίστευτος Γιαννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε μία τεράστια νίκη με 143-100 επί των πρωτοπόρων της Δύσης Μπλέιζερς, αγγίζοντας το triple-double!

Ισοπεδωτικοί. Μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς τους Μπακς έπειτα από το σόου που έδωσαν κόντρα στους - πρωτοπόρους της Δύσης - Μπλέιζερς, τους οποίους διέλυσαν με το απίστευτο 143-100!

Το Μιλγουόκι έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στο κουρασμένο Πόρτλαντ, που έδινε τον δεύτερο αγώνα του μέσα σε δύο ημέρες. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει το σύνθημα, τα "Ελάφια" έχτισαν από νωρίς μία διψήφια διαφορά και έφτασαν διά περιπάτου στο θετικό αποτέλεσμα, στην ευρύτερη σε έκταση φετινή τους νίκη.

Ο Γιάννης ήταν πραγματικά απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 33 πόντους με 12/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/9 βολές, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τέταρτη περίοδο!

Πολύ καλός για τους Μπακς ήταν και ο Κρις Μίντλετον με 21 πόντους, με τους Έρικ Μπλέντσο και Μάλκολμ Μπρόγκντον να προσθέτουν από 16 πόντους.

Για τους Μπλέιζερς, οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχαν από 22 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς 16 πόντους.

ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Το Μιλγουόκι έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ξεφεύγοντας με 26-7 στο ξεκίνημα της πρώτης περιόδου χάρη σε ένα σερί 12-0. Οι Μπακς δεν είχαν όρεξη να αφήσουν τους Μπλέιζερς να βρουν ρυθμό, παίζοντας σε καταιγιστικό τέμπο, κλείνοντας έτσι την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 31-20 και την δεύτερη με 72-50 χάρη σε buzzer-beater του Γιάννη. Τα πράγματα απλώς θα γινόντουσαν ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.

Το Μιλγουόκι δεν κατέβασε καθόλου ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Τουναντίον, πάτησε κι άλλο το γκάζι και σημειώνοντας 37 πόντους στην τρίτη περίοδο ξέφυγε με 109-79! Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί και αυτό ήταν σαφές, με τους Μπακς να κάνουν περίπατο μέχρι το τέλος, φτάνοντας τελικά στη νίκη με το επιβλητικό 143-100.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπλέιζερς!


AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ