NBA

Ο Αντρέ Ντράμοντ έγραψε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των playoffs

Detroit Pistons center Andre Drummond grabs a rebound during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. The Pistons won 115-89. (AP Photo/Mary Altaffer)
Detroit Pistons center Andre Drummond grabs a rebound during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. The Pistons won 115-89. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Μόνο περήφανος δεν αισθάνεται ο Αντρέ Ντράμοντ μετά από το Game 1 της σειράς με τους Μπακς. Και όχι, δεν αναφερόμαστε στο αντιαθλητικό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ούτε στην αποβολή του.

Η εμφάνιση των Πίστονς στο Game 1 της σειράς με τους Μπακς ήταν αποκαρδιωτική. Το τελικό 121-86 μοιάζει (και είναι) κολακευτικό για την ομάδα του Ντιτρόιτ, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Μπλέικ Γκρίφιν και ίσως δεν τον έχει διαθέσιμο και στους επόμενους αγώνες με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Λουκ Κέναρντ (21 πόντοι από 8/14 σουτ) ήταν ο μόνος που διασώθηκε στο παρκέ του Fiserv Forum, στο οποίο διασύρθηκε ο Αντρέ Ντράμοντ. Όχι γιατί έκανε ένα απαράδεκτο αντιαθλητικό φάουλ στον Greek Freak , όχι γιατί αποβλήθηκε, αλλά γιατί έγραψε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο πληθωρικός σέντερ των Πίστονς έγραψε το ασυναγώνιστο -45 στην κατηγορία +/-, το οποίο είναι το χειρότερο όλων των εποχών σε αγώνα postseason. Στα 26:16 που έμεινε ο Ντράμοντ στο παρκέ οι Πίστονς έχασαν με διαφορά 45 πόντων, επίδοση που δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν ξεπεραστεί σε επόμενο αγώνα της σειράς.

Για την ιστορία, ο Ντράμοντ σκόραρε 12 πόντους από 4/9 δίποντα και 4/6 βολές, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ, έκλεψε μια μπάλα, έκανε δύο φάουλ και τρία λάθη.

Ο Αντρέ Ντράμοντ έγραψε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των playoffs
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ