NBA

Ο Ντράμοντ αποβλήθηκε για ένα σκληρό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Ντράμοντ αποβλήθηκε για ένα σκληρό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με το παιχνίδι των Μπακς με τους Πίστονς να έχει κριθεί, ο Αντρέ Ντράμοντ έκανε ένα επικίνδυνο φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στέλνοντας των σταρ του Μιλγουόκι στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Οι Μπακς έκαναν πάρτι στο Game 1 της σειράς με τους Πίστονς, διαλύοντας το Ντιτρόιτ με 121-86 . Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί από την πρώτη περίοδο, με το Μιλγουόκι να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ, κάτι που όπως φαίνεται εκνεύρισε τον Αντρέ Ντράμοντ, με αποτέλεσμα αυτός να προβεί σε μία απαράδεκτη κίνηση με αποδέκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τον αγώνα να κυλάει φυσιολογικά και την διαφορά να βρίσκεται στους 41 πόντους με 4 λεπτά να μένουν για το φινάλε της τρίτης περιόδου, ο σέντερ των Πίστονς έκανε ένα πολύ σκληρό - και αντιεπαγγελματικό - φάουλ στον Γιάννη, αφού τον έσπρωξε πολύ δυνατά, πετώντας τον στο παρκέ.

Ο Ντράμοντ κατάλαβε το λάθος του αμέσως και έσπευσε να δώσει το χέρι στον Γιάννη. Δεν μπορούσε βέβαια να πάρει πίσω αυτό που έκανε, με τους διαιτητές να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι με flagrant foul 2, με τον ίδιο να βάζει τα γέλια, θεωρώντας ότι η απόφαση ήταν αυστηρή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ