NBA

ΝΒΑ: Ο Άνταμ Σίλβερ θέλει αγώνες στις 31/7, αντιδρά ο Μάικλ Τζόρνταν

Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, tries to pass as Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo guards him during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, tries to pass as Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo guards him during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Την πρόθεσή του να δει αγώνες από τις 31 Ιουλίου εξέφρασε στους ιδιοκτήτες των τριάντα ομάδων του ΝΒΑ ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ. Η αντίδραση του Μάικλ Τζόρνταν και το πιθανότερο σενάριο.

Το Board of Governors της Παρασκευής (29/5) κράτησε σχεδόν δύο ώρες. Ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε με τους ιδιοκτήτες των 30 ομάδων του ΝΒΑ, τους εξήγησε τα σχέδιά του, άκουσε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και στο τέλος τους ανακοίνωσε πως στόχος είναι να υπάρξει δράση στη Disney World της Φλόριντα στις 31 Ιουλίου.

Ο Κομισάριος πρότεινε διαφορετικά πλάνα, ωστόσο οι ομάδες που δεν έχουν ελπίδες να προλάβουν τα playoffs του εξήγησαν ότι δεν θέλουν να μπουν σε μια διαδικασία άνευ ουσίας που θα έχει ρίσκο και πιθανούς τραυματισμούς για τους παίκτες τους. Ο Μάικλ Τζόρνταν, ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, ήταν εκείνος που ουσιαστικά εκπροσώπησε για τους οργανισμούς που έχουν αποκλειστεί από την postseason και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε 20-22 ομάδες να γυρίζουν στα παρκέ.

Υπάρχει και ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα υπάρξει ένα τουρνουά μέσω του οποίου θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα playoffs, καθώς οι καλές ομάδες θα χρειαστούν κάποιους αγώνες κανονικής περιόδου για να βρουν ρυθμό και χρειάζονται τις μικρότερες απέναντί τους, παρόλα αυτά η πραγματοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου έχει πολλές δυσκολίες και δεν θα είναι εύκολο να καμφθούν οι αντιστάσεις των παραγόντων τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ