NBA

Αυτή είναι η τοποθεσία που επέλεξε το ΝΒΑ για τη συνέχεια της σεζόν

Αυτή είναι η τοποθεσία που επέλεξε το ΝΒΑ για τη συνέχεια της σεζόν

Ο κύβος ερρίφθη. Το ΝΒΑ ξεκίνησε συζητήσεις με την Disney για να μεταφέρει και τις 30 ομάδες στη Disney World της Φλόριντα που έχει όλες τις ανέσεις για να διοργανώσει το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20 (VIDEO).

Οι φήμες διαλύθηκαν. Το ΝΒΑ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ξεκίνησε συζητήσεις με την Disney για να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί της και να εξασφαλίσει το ESPN Wide World of Sports Complex, έναν τεράστιο χώρο στη Disney World του Ορλάντο, ώστε να συγκεντρώσει εκεί και τις 30 ομάδες της Λίγκας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Λας Βέγκας να βγαίνει πλέον από το κάδρο, εκτός απροόπτου οριστικά καθώς φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί η συμφωνία που όλοι περιμένουν ανάμεσα στο ΝΒΑ και τη Disney.

Στόχος του Άνταμ Σίλβερ είναι να συνεχιστεί η σεζόν 2019/20 προς τα τέλη Ιουλίου , γι' αυτό και έστειλε ερωτηματολόγιο στους GMs ώστε να δει πόσα ματς θέλουν να δώσουν, αν προτιμούν φιλικά προετοιμασίας, αν τους ενδιαφέρει να μπουν απευθείας στα playoffs και γενικά τι σκέφτονται για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

" Το ΝΒΑ μαζί με την Ένωση Παικτών ξεκίνησαν συζητήσεις με την The Walt Disney Company για την επανεκκίνηση της σεζόν στα τέλη Ιουλίου στο ESPN Wide World of Sports Complex της Φλόριντα. Μία τοποθεσία για αγώνες, προπονήσεις και διαμονή. Προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων, εργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς και με την κυβέρνηση ώστε να υπάρξουν σαφή πρωτόκολλα και προστασία" ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του ΝΒΑ, Μάικ Μπας το απόγευμα του Σαββάτου (23/5).

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι αποφάσεις θα παρθούν στο Board of Governors της 29ης Μαΐου για να δώσει στη συνέχεια ο Άνταμ Σίλβερ τις απαραίτητες οδηγίες στις ομάδες και στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου να ανακοινώσει με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο του.

Στο ESPN Wide World of Sports Complex υπάρχουν πραγματικά όλες οι ανέσεις για να φιλοξενηθούν και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ. Το HP Field House αναμένεται να είναι το κεντρικό γήπεδο για τις αναμετρήσεις, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα μικρότερο προπονητήριο. Το VISA Center είναι το δεύτερο γήπεδο για προπονήσεις, καθώς έχει έξι γήπεδα μπάσκετ, ενώ το The Arena έχει άλλα έξι παρκέ κανονικών διαστάσεων και μπορεί και αυτό να υποδεχθεί ομάδες για επίσημους αγώνες. Σίγουρα θα γίνουν τροποποιήσεις, σίγουρα θα βλέπουμε αγώνες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ σε καθημερινή βάση τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Εντός της Walt Disney World της Φλόριντα υπάρχουν περίπου 30 ξενοδοχεία που διαθέτουν από 3000 (το μεγαλύτερο) έως 147 (το μικρότερο) δωμάτια, ενώ περιμετρικά μπορεί να βρει κάποιος ακόμη περισσότερα δημοφιλή ξενοδοχεία με όλες τις ανέσεις.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ