NBA

ΝΒΑ Draft: Το NCAA άλλαξε την ημερομηνία που οι παίκτες μπορούν να αποσύρουν το όνομά τους

ΝΒΑ Draft: Το NCAA άλλαξε την ημερομηνία που οι παίκτες μπορούν να αποσύρουν το όνομά τους
AP Photo/Mark Humphrey AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Το NCAA ανακοίνωσε ότι άλλαξε την προθεσμία που είχαν δικαίωμα οι παίκτες να δηλώσουν ότι αποσύρονται από το ΝΒΑ Draft λόγω του κορονοϊού.

Σε μία εποχή που όλα έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού, το NCAA έκανε το αυτονόητο: Έδωσε στους παίκτες περισσότερο χρόνο για να σκεφτούν αν θέλουν να πάρουν πίσω την απόφασή τους να δηλώσουν συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft 2020.

Το NCAA λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει την προθεσμία που είχαν οι παίκτες να αποσυρθούν από την διαδικασία, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν στις 3 Ιουνίου. Με το ΝΒΑ Draft 2020 να αναμένεται να μεταφερθεί από την 25η Ιουνίου είτε για τον Αύγουστο είτε για τον Σεπτέμβριο, δεν υπήρχε λόγος οι παίκτες/φοιτητές να πιεστούν τόσο πολύ χρονικά, αφού η προθεσμία της 3ης Ιουνίου θα είχε νόημα.

Το NCAA δεν γνωστοποίησε ποια θα είναι η νέα προθεσμία, παρά ότι απλώς άλλαξε σε... επ' αόριστον, μέχρι να αποφασίσει το ΝΒΑ τι θα κάνει με το ΝΒΑ Draft. Αξίζει να αναφερθεί πως το ΝΒΑ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα κάνει το ίδιο με την προθεσμία που έχει τεθεί για τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και αγωνίζονται εκτός Κολεγιακού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft έχουν δηλώσει οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

AP Photo/Mark Humphrey

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ