NBA

Ντίνγουιντι: Θέλει να αγωνιστεί με τη Νιγηρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ντίνγουιντι: Θέλει να αγωνιστεί με τη Νιγηρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Σπένσερ Ντίνγουιντι των Νετς προσπαθεί να αποκτήσει διαβατήριο από τη Νιγηρία για να αγωνιστεί με την αφρικανική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι ξεκίνησε τις διαδικασίες για να αποκτήσει διαβατήριο από τη Νιγηρία. Ο στόχος του, σαφής: Θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2021!

Την είδηση αποκάλυψε το Athletic και επιβεβαίωσε το ESPN, με τον γκαρντ των Νετς από την πλευρά του να γράφει στο twitter λίγο αργότερα ότι "τώρα το ξέρετε όλοι". Σε περίπτωση που ο 27χρονος γκαρντ καταφέρει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες, γίνεται σαφές ότι η Νιγηρία θα εμφανιστεί σαφώς πιο ισχυρή, την ίδια στιγμή που οι Νιγηριανοί έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις του προσλαμβάνοντας τον Μάικ Μπράουντ (βοηθό του Στιβ Κερ στους Γουόριορς) στον πάγκο τους.

Την φετινή σεζόν ο Ντίνγουιντι είχε 20.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο, ενώ ήταν 10ος στις θέσεις των γκαρντ στην ψηφοφορία για το All Star Game και εκ των βασικών υποψηφίων για το βραβείο του "Εκτου παίκτη της χρονιάς".

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ