NBA

Μπλέιζερς: Εκτός για τα τρία επόμενα παιχνίδια με τους Λέικερς o Κόλινς

Μπλέιζερς: Εκτός για τα τρία επόμενα παιχνίδια με τους Λέικερς o Κόλινς
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Άσχημα νέα για τους Μπλέιζερς, αφού ο Ζακ Κόλινς τέθηκε εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το Game 4 με τους Λέικερς λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο Ζακ Κόλινς στάθηκε για πολλοστή φορά άτυχος. Όπως ενημέρωσαν οι Μπλέιζερς, ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ έχει ένα ράγισμα (όχι κάταγμα) στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα.

Ο Κόλινς τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στους Νετς, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο Game 1 των Μπλέιζερς με τους Λέικερς ( νίκη με 100-93 για το Πόρτλαντ). Έκτοτε ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας μέχρι να έρθει η διάγνωση.

Με τον απόφοιτο του Κολεγίου του Γκονζάγκα να τίθεται εκτός για μία εβδομάδα, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα είναι στην διάθεση του Τέρι Στοτς μέχρι και το Game 4 με τους Λέικερς και ενδεχομένως ακόμα περισσότερο. Στο Game 1 την θέση του στην βασική πεντάδα πήρε ο Γουέιν Γκάμπριελ.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος τραυματισμός του Κόλινς φέτος, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο έπειτα από μόλις τρεις αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ έχει 7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πάρει ωστόσο μέρος μόλις σε 11 παιχνίδια.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ