NBA

Μπλέιζερς: Χειρουργείο και 4 μήνες εκτός ο Κόλινς

Μπλέιζερς: Χειρουργείο και 4 μήνες εκτός ο Κόλινς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ατυχία για τους Μπλέιζερς, αφού ο Ζακ Κόλινς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό ώμο και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 4 μήνες.

Ο Ζακ Κόλινς δεν απέφυγε τελικά τον σοβαρό τραυματισμό. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος είχε βγάλει τον αριστερό του ώμο στον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Μάβερικς στη νίκη του Πόρτλαντ με 121-119 υποβλήθηκε σε επέμβαση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 μήνες.

Συγκεκριμένα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 4 μήνες, όταν και θα αποφασιστεί αν μπορεί να επιστρέψει στην δράση. Ο Κόλινς είχε την επιλογή να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας με τον κίνδυνο να ξανατραυματιστεί ή να υποβληθεί σε εγχείριση και επέλεξε τον δεύτερο δρόμο.

Την φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Κολεγίου του Γκονζάγκα αναμενόταν να έχει μεγαλύτερο ρόλο, αφού είχε χριστεί ως ο βασικός πάουερ φόργουορντ της ομάδας. Στους 3 αγώνες που πρόλαβε να πάρει μέρος, είχε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Με τον Κόλινς εκτός δράσης - αλλά και τους Γιουσούφ Νούρκιτς και Πάου Γκασόλ να εξακολουθούν να παραμένουν εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα, οι Μπλέιζερς ξαφνικά με μία αποψιλωμένη γραμμή ψηλών, αφού πλέον έχουν μείνει με τους Άντονι Τόλιβερ και Σκαλ Λαμπισιέρ και Χασάν Γουάιτσαϊντ στις θέσεις των ψηλών, με αποτέλεσμα να αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής πλέον ο Μάριο Χεζόνια ως πάουερ φόργουορντ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ