NBA

Μπακς για Αντετοκούνμπο: "Το παιδί που έγινε MVP"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) dribbles the ball during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Feb. 24, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) dribbles the ball during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, Feb. 24, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Οι Μιλγουόκι Μπακς θυμήθηκαν τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που του χάρισαν πριν από έναν χρόνο το βραβείο του MVP.

Συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από την μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε πανάξια το βραβείο του MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τη σεζόν 2019-20.
Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν το μεγάλο τους αστέρι και με ένα πολύ ωραίο βίντεο που ανέβασαν στο twitter παρουσιάζουν όλη την πορεία του " παιδιού με το όνειρο που έγινε MVP".

Ο Αντετοκούνμπο βεβαίως τα πήγε περίφημα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το back to back κερδίζοντας και πάλι το βραβείο του MVP.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ