NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Γουέσλεϊ Μάθιους, το νέο βασικό δυάρι

Indiana Pacers' Wesley Matthews during an NBA basketball game Tuesday, March 19, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Indiana Pacers' Wesley Matthews during an NBA basketball game Tuesday, March 19, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Γουέσλεϊ Μάθιους είναι το νέο μέλος των Μιλγουόκι Μπακς, σε μία συμφωνία που προσφέρει εμπειρία και εξαιρετικό περιφερειακό σουτ για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μία μέρα αφότου έχασαν τον Μάλκολμ Μπρόγκντον , οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν το βασικό "δυάρι" τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ουέσλεϊ Μάθιους ήρθε σε συμφωνία με τα "Ελάφια" για το veteran minimum, αποτελώντας έναν ακόμη παίκτη με εξαιρετικό περιφερειακό σουτ για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με 38.2% ποσοστό καριέρας στο ΝΒΑ πίσω από την γραμμή είναι σαφές πως δεν πρόκειται για παίκτη - στοίχημα. Το κάθε άλλο, η παρουσία του θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την ικανότητα του Μιλγουόκι στο περιφερειακό σουτ, επιτρέποντας παράλληλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκει χώρους για τις διεισδύσεις του.

Τη φετινή σεζόν, ο 32χρονος γκαρντ είχε 12.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο, έχοντας βγάλει στη διάρκεια της καριέρας του περισσότερα από 100.000.000 δολάρια.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ